• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
 • Waterpolo

  Waterpolo is een stoere teamsport voor jongens, meiden, dames én heren. Er zijn bij de Meeuwen Diemen teams voor alle leeftijden. De jongste kinderen (6-7 jaar) spelen nog geen competitiewedstrijden, maar doen aan zogeheten 'minipolo'-toernooitjes. Oudere kinderen en senioren spelen bijna elk weekend wedstrijden in competitieverband. Onze trainersstaf bestaat uit ervaren spelers welke zelf ook spelen in de seniorenteams van onze waterpolo-afdeling.

  Veel mensen denken dat waterpolo een keiharde sport is. Een pittige sport is het zeker wel, maar als je een keertje meedoet zal je zien dat het best wel meevalt. Dus kom vooral eens kijken tijdens de trainingen of vraag een proefles aan. Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit om eens mee te spelen tijdens een training.

 • Waterpolocommissie (WPC)

  Alle zaken rondom waterpolo binnen De Meeuwen Diemen worden geregeld door de waterpolocommissie, kort WPC. In de onderstaande tabel kun je zien uit welke vrijwilligers de WPC bestaat. Heb je vragen of opmerkingen, stel ze dan gerust via wpc@demeeuwen.nl.

 • Commissie leden

  Geen informatie