• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
  • Vanaf zaterdag 13 november is het voor 18+ wedstrijdspelers alleen nog mogelijk zwembaden te betreden met een geldig CoronaToegangsBewijs. Dit heeft tot gevolg dat op wedstrijdavonden bij de toegangsdeur van sportcentrum F.B. Duran hierop gecontroleerd zal worden.

    Helaas is de tribune voor publiek gesloten. Ouders die met hun kinderen meekomen, kunnen tot 20.00 uur in de naastgelegen horecagelegenheid "Het Wapen van Diemen" wachten. Onder het genot van een kopje koffie of thee is het vanuit "Het Wapen" eventueel mogelijk stukken van de wedstrijd te kunnen zien. 

    Voor ouders van jeugdwedstrijden na 20.00 uur is er met de beheerder van het sportcentrum afgesproken dat er tot maximaal 4 ouders in de hal mogen wachten. Uiteraard met controle op geldig CoronaToegangsBewijs. Er zullen tafels en stoelen zijn, maar verder is het helaas "bring your own" (koffie, thee, goed boek, lekker tijdschrift o.i.d.)

    Ondanks alles zijn we toch erg blij dat we onze sport gelukkig nog kunnen blijven uitoefenen.

    Echter.... blijf je aan de basisregels houden!