• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
 • The Book of Brilliant things

 • Sinds jaar en dag ben ik fan van The Simple Minds. Een van hun befaamste nummers is 'Book of Briliant things'. Boeken stellen mensen in staat om zelf na te denken, waardoor ze toegang krijgen tot kennis die vergeten of uit de gratie is bij de tijd. Net als bij opgenomen muziek reizen boeken in de tijd en over grotere afstanden dan de auteur ooit persoonlijk zou kunnen volbrengen. Voor mij Betekent het nummer: De grote positieve gebeurtenissen in mijn leven. Afgelopen zaterdag was met het sponsor zwemmen voor Oekraïne zo'n dag. En ik denk ook voor onze vereniging.

  Er werd gedanst, gescandeerd, gejuicht, gezongen, gegeten en gedronken, maar vooral heel veel gezwommen voor een goed doel: Geld inzamelen voor de Mensen in Oekraïne! En daar tussendoor haalde een Oekraïense jongen zowel zijn A als B diploma!

  We hebben echt onze betrokkenheid getoond als een maatschappelijk bewuste en verantwoordelijke vereniging. Een mooi voorbeeld van hoe de vereniging - ook onderling - tot meer verbinding kan komen! Inmiddels staat de teller van de inzameling na 2 dagen al op meer dan 5600 euro! Chapeau Meeuwen!!! Maar dit is nog niet het eindbedrag. Zodra we die hebben laten wij dit uiteraard weten.

  Heel veel dank aan iedereen die dit evenement heeft mogelijk gemaakt: de vrijwilligers, Plus Duivendrecht (zij sponsorden de ingrediënten voor de soep, pakjes drinken en bananen voor deelnemende kinderen), het Duranbad en Het Wapen van Diemen (wiens keuken wij mochten gebruiken voor het bereiden van de soep). En uiteraard dank aan onze deelnemers en hun sponsoren. Namens de club: ik dank jullie allen! 

  "I open up to take a look into the bright and shiny book
  Into the open scheme of things
  Book of brilliant things"
   

   

  Jan Willem van der Werf

   

   

 • Bestemming

 • Doneren is nog steeds mogelijk!

  Doneren is nog steeds mogelijk