• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
 • Sponsor zwemmen Oekraïne

 • Op 11 februari vanaf 18:30 organiseren wij een Sponsorzwemmarathon (voor kinderen en volwassenen) en wij zouden het zeer op prijs stellen als u een kijkje neemt bij ons initiatief en meedoet.
   
  Tijdens het evenement is er heerlijk Oekraïens eten en drinken, muziek en sportiviteit. Het ingezamelde geld gaat naar Stichting De Leeuw Kyiv, een fonds dat Oekraïne helpt.
   
  Hoe u kunt deelnemen: 
   
  1. als zwemmer. Als jij, je vriend of een kind een zwemdiploma heeft en klaar is om elke waterafstand te overwinnen, kun je je inschrijven:
  en zoveel mogelijk baantjes zwemmen als je kunt.
   
  2. als sponsor. Als je sporters die zwemmen wilt steunen, kun je hun sponsor worden. 
  Als u iemands "Godmother" of "Godfather" wilt zijn, kunt u zich inschrijven via dezelfde link: https://www.demeeuwen.nl/sponsor-zwemmen-oekraine.
  Na de marathon kun je de zwemmer steunen en geld doneren via een QR-code.
   
  3. als gast. Kom alsjeblieft, bekijk het evenement, ontmoet onze gasten, geniet van Oekraïens eten en voel de sport spirit, neem een drankje, steun op alle mogelijke manieren. 
   
  4. als promotor. Als u iemand kent die geïnteresseerd kan zijn in dit evenement, deel het dan.
   
  Wij geloven echt dat sport kan aanmoedigen en inspireren, ons sterker en vriendelijker maakt, ons menselijker. En, in dit specifieke geval, hopelijk het leven van mensen in Oekraïne een beetje makkelijker en veiliger maakt...
   
 • Dorpsplein 10 1115 CV Duivendrecht

 • Ouderkerkerlaan 10
  1112 BE Diemen

   

 • ukrainian_dentist_nl

  Cornelis Dirkszstraat 27

  1056 TP Amsterdam