• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
 • Nieuws

  • Laatste training seizoen 2021 - 2022

  Vrijdag 8 juli was de laatste zwemtraining van de zwemmers van de afdeling wedstrijdzwemmen van De Meeuwen Diemen. 

  De zwemmers hebben het seizoen afgesloten met discozwemmen en een lekker hapje en drankje tussendoor.
  Alle zwemmers mochten iemand meenemen. Het was een gezellige laatste training. Een aantal vrijwilligers die de vereniging verlaten zijn in het zonnetje gezet, waaronder trainer Rémon Hofstee. “Iedereen bedankt voor alle inzet en op 30 augustus gaan we weer van start met het nieuwe zwemseizoen”

  • Hagen 2022

  De Meeuwen wedstrijdzwemmen heeft in het pinksterweekend 2022 deelgenomen aan de 25e editie van de International Sprint Cup in Hagen (Duitsland). 

  Er werden veel persoonlijke records verbeterd, medailles behaald en is er vooral veel plezier gemaakt.

  Zaterdagochtend 4 juni zaten alle zwemmers van De Meeuwen Diemen al om 08.00 uur aan het ontbijt in de tent van de organisatie, waarna zij zich klaar gingen maken om topprestaties neer te zetten.

  Op zaterdagavond werden alle ouders naar huis gestuurd zodat de kinderen samen met de trainers een gezellige spelletjesavond konden houden, om vervolgens op tijd te gaan slapen, want het ontbijt was op zondag al om 07.00 uur.

  Op zondag 5 juni ging de wedstrijd weer verder, waarbij als belangrijkste onderdelen de 50 meter vrije slag en de 100 rugcrawl op het programma stonden. In totaal zijn er 7 gouden, 3 zilveren en 5 bronzen medailles gewonnen.

  • Vertrouwenspersoon

  Heb je tijdens het sporten bij De Meeuwen te maken met (seksueel) overschrijdend gedrag, een conflict, pesten, agressie of discriminatie en wil je daar graag vertrouwelijk met iemand over praten, dan heeft De Meeuwen een vertrouwenspersoon hiervoor. Kijk op https://www.demeeuwen.nl/vertrouwenscontactpersoon voor meer informatie hoe contact op te nemen.