• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
 • Nieuws

  • Carpool Whatsapp groep

  Gezien de hoge brandstofprijzen door de oorlog in Oekraine is het niet voor iedereen even makkelijk om naar trainingen en wedstrijden te rijden. Er is daarom een whatsapp-groep Meeuwen WZ carpool aangemaakt. Hiermee kunnen wij elkaar misschien helpen. Deelname aan deze groep is geheel vrijblijvend. Stuur een mail naar wzc@meeuwen.nl voor de uitnodigingslink.

                                                                    

  • Bianca van Amesfoort geëerd

  Na 40 jaar official te zijn geweest is Bianca van Amesfoort gestopt. Uit handen van dhr. Meijnaert kreeg ze de oorkonde en speld van ere-official. Daarnaast kreeg ze een luxe pennenset cadeau. Gefeliciteerd Bianca!

  • Lid van verdienste

  Onze trainer Rémon zal ons aan het eind van dit seizoen gaan verlaten, hij gaat terug naar Drenthe. Rémon heeft de afgelopen jaren vele functies mogen bekleden bij De Meeuwen Diemen. Penningmeester, algemeen bestuurslid, hoofdtrainer, trainer.

  Het huidig bestuur heeft Rémon als dank voor al zijn inzet daarom nu al benoemd tot lid van verdienste.

  • Vertrouwenspersoon

  Heb je tijdens het sporten bij De Meeuwen te maken met (seksueel) overschrijdend gedrag, een conflict, pesten, agressie of discriminatie en wil je daar graag vertrouwelijk met iemand over praten, dan heeft De Meeuwen een vertrouwenspersoon hiervoor. Kijk op https://www.demeeuwen.nl/vertrouwenscontactpersoon voor meer informatie hoe contact op te nemen.