• De snelste zijn met wedstrijdzwemmen! Waterpolo: spannende teamsport! Synchroonzwemmen, ballet in het water Fotografie: Feriet Tunc
  • €10,000.00 voor Oekraïne

  • Gisteren hebben wij de opbrengst van onze sponsorswim voor Oekraïne mogen uitreiken aan De Leeuw Kyiv. Wij zijn ongelofelijk trost dat wij €10,000.00 hebben mogen overhandigen! Wat een knappe prestatie van onze leden en vrijwilligers en iedereen die heeft bijgedragen om dit geweldige bedrag in te zamelen! Arno Kleibroek nam namens de stichting de cheque uit de handen van Leon Schuurhuis in ontvangst. Arno was de dag daarvoor net teruggekomen uit Oekraïne en praatte Sanne, Leon en Jan Willem bij over de situatie in Oekraïne en waar momenteel het meest behoefte aan is. Het is echt heel indrukwekkend wat de mannen van De Leeuw Kyiv voor Oekraïne doen. Volg daarom hun verrichtingen op hun webpagina en sociale media!

    De sponsorswim was een prachtige ervaring en heeft de sociale en maatschappelijke betrokkenheid van onze vereniging laten zien. Well done Meeuwen (чайки)!! Het smaakt natuurlijk naar meer... Dus in Januari nog een keer!!